Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is 4/6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Intenté hacer de esta receta lo más fit que pude, basándome en lo básico de los crêpes. Claro que cada quien lo puede adaptar a su gusto y con lo que tenga. En mi caso, adapte mi receta tradicional para que mi marido no saliera de su dieta 😊. Espero que lo pruebes y te guste !
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta:
- 120 gramos harina integral
- 30 gramos harina 0000
- 450 ml leche descremada (o agua)
- 1 huevo
- pizca sal
- pizca azúcar
- 30 ml aceite neutro (girasol, soja, maíz)
- 200 gramos acelga blanqueada y bien escurrida (unas 10 hojas aproximadamente)
- 100 gramos queso ricotta
- 50 gramos queso cremoso (bajo en calorías)
- 1 cebolla pequeña
- 30 ml aceite
- a gusto sal
Instructions to make to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta
- En un bowl desligar el huevo y agregarle las harinas. Mezclar bien. Agregar de a poco la leche a medida que se va mezclando con ayuda de una barilla. Poner la pizca de sal y la otra de azúcar, tapar con film y llevar al refrigerador como mínimo 30'. (la materia grasa se agregará una vez fuera del refrigerador)
- Limpiar bien las hojas de acelga, retirarles el tallo, cortar y echarlas en agua hirviendo. Dejar por un minuto, colar y poner en agua fría por otro minuto más (hacemos esto para evitar que se siga cocinando, así conservamos su color y propiedades nutritivas)
- Cortar la cebolla en pluma finita. Deshacer el queso ricotta (si lo compras en bloque, pero si consigues el cremoso, fantástico!). Hacer lo mismo con el queso cremoso.
- En una sartén poner el aceite y la cebolla. Saltearlo un poco (hasta que se transparente). Agregarle la acelga cortada finamente y bien escurrida. Después de integrarlos bien, agregar los dos quesos y la sal. Mezclar y reservar.
- Sacar del refrigerador la masa, agregarle los 30 ml de aceite y mezclar bien. Calentar la crepera o sartén con un poquito de aceite (derramar el excedente) y cargar un poco de la masa, mover la sartén rápidamente de forma a que cubra toda la superficie. Dejar cocinar por unos minutos y luego dar la vuelta (te darás cuenta cuando pases una lengüeta o espátula por los bordes, se despega fácilmente). Cocinar el resto de la masa e ir apilando los crepes, así se mantienen tibios hasta se utilizados.
- Rellenar los crepes con el preparado y doblarlos por la mitad, hacer rolls o como más te guste.. Y a disfrutar!
As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet and also adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make easy changes to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them yet only if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Award-winning Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment