Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas
Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas is one of the most popular of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas estimated approx 45 minutos.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas using 20 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Una receta de crepes muy diferentes a la vez que originales. Combina los sabores tradicionales del salmorejo y la tortilla de patatas en una receta novedosa de crepes.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas:
- Para los crepes de salmorejo (4 ud. grandes):
- 125 ml leche
- 175 ml salmorejo (líquido, sin pan)
- 2 huevos (L/XL)
- 125 g harina de trigo
- Sal (al gusto)
- Hierbas provenzales (una pizca, si nos gustan)
- Para la tortilla (para 4 crepes):
- 5 huevos
- 3-4 patatas (medianas-grandes)
- Aceite de oliva (para freír podemos usar aceite de girasol)
- Sal
- Otros ingredientes para emplatado:
- Queso rallado (usé mozzarella)
- Lechuga
- Tomates cherry
- Vinagre balsámico de Módena
- Aceite de oliva virgen (aliñar ensalada)
- Sal (para aliñar, al gusto)
- Mantequilla (para que no se peguen los crepes en la sartén, se puede usar también aceite de oliva)
Steps to make to make Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas
- Preparación de la tortilla: Pelamos y cortamos las patatas (0,5 cm de grosor aproximadamente). Lavamos bien y añadimos sal y movemos (mientras calentamos el aceite de freír).
- Echamos las patatas al aceite y freímos hasta que estén en su punto (ni crudas, ni muy fritas), partiendo las patatas en trocitos cuando se ablanden. Sacar las patatas fritas a un bol y añadir los huevos batidos y mezclar.
- Calentar una gota de aceite en una sartén (a ser posible anti-adherente) y añadir las patatas y los huevos. Sellar la tortilla por ambos lados, dejándola poco cuajada (luego la cuajaremos en el horno cuando rellenemos los crepes).
- Reservar la tortilla en un plato, no importando que se enfríe. Preparación de los crepes de salmorejo: Poner los huevos en un bol y batir bien. Cuando estén añadiremos el salmorejo, las hierbas provenzales y la sal y removeremos bien.
- A continuación, añadimos la leche y batimos hasta que quede una mezcla homogénea. Añadir la harina, poco a poco, mientras batimos bien, para que no queden grumos. Quedará una masa líquida con un poco Calentaremos una sartén (a ser posible anti-adherente) a fuego medio alto (con mantequilla).
- Añadir un cucharón y repartir la masa por toda la sartén. Dejar 1 minuto por cada lado. Gratinado y emplatado: Cogemos un crep estiradoñadimos la tortilla, picada, en uno de los bordes (dejando un poco filo para enrollar bien) y le ponemos un poco queso rallado sobre la tortilla.
- Enrollamos el crep en forma de tubo. Ponemos sobre una bandeja para horno y en la parte superior del crep añadimos más queso para gratinar. Metemos en el horno, precalentado, a 170º, durante 4-5 minutos o hasta que el queso esté gratinado.
- Mientras cortamos la lechuga muy fina y los tomates cherry por la mitad. Presentamos con el crep partido por la mitad, una sobre la otra y delante la ensalada (ver foto). Decorar con vinagre de Módena a un lado del plato.
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for newbies you don't need to discover them however only if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Favorite Crepes de salmorejo rellenos de tortilla de patatas. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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