Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin is one of the most favored of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin is 2 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin using 22 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.
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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin:
- Crepes:
- 1 huevo grande de coral
- 130 ml. leche entera tipo Puleva 3
- 80 gr. harina de maíz refinada
- 1 cucharadita aceite de oliva virgen extra
- granos 5 pimienta
- 1 cucharadita perejil seco picado
- 1/2 cucharadita cúrcuma en polvo
- 1/2 cucharadita curry en polvo
- 1/4 cucharadita jengibre en polvo
- 1/4 cucharadita bicarbonato
- 1/4 cucharadita sal fina
- Necesitamos más:
- 1 nuez de mantequilla
- 4 cucharadas mermelada de pimiento
- Relleno:
- 60 gr. queso para untar
- 60 gr. queso griego tipo Feta
- 3 tallos perejil fresco
- 1-2 hojas cebolleta
- el bulbo de una cebolleta
- 1 cucharada aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin
- Cascar el huevo en un bol. Agregar la sal y mezclar con una varilla.
- Verter la leche entera y agregar la harina de maíz refinada. Mezclar bien con la varilla para que no quede grumos.
- Ahora es el momento de agregar el perejil seco, la cúrcuma y el curry y moler granos 5 pimienta. Volver a mezclar.
- Por último, agregar el bicarbonato y mezclar bien. Dejar reposar la masa 10 minutos.
- Relleno : Pelar la cebolleta y picar. Trocear la hoja de cebolleta y el perejil fresco lavado y bien escurrido.
- Echar en un bol el queso para untar, el queso griego desmenuzado. Agregar la cebolleta picada, el perejil fresco y la hoja de cebolleta (reservar algo para la decoración). Mezclar bien los ingredientes.
- Por último, agregar el aceite de oliva virgen extra y volver a mezclar. Reservar.
- Freír los crepes: Asentar una sartén pequeña sobre el fuego y untar con mantequilla. Dejar calentar bien.
- Cuando la sartén estará bien caliente, coger un cucharón de masa y verter en la sartén. Mover la sartén para que la masa se extienda uniformemente. Cuando los bordes empieza a tomar color y por medio sale burbujas, dale la vuelta con una espátula. Deja que se dore ligeramente por otro lado, vigila, el tiempo de cocción será más corto.
- Reservar el crepes en un plato. Seguir hasta acabar la masa del mismo modo. Las fotos de los crepes por los dos lados.
- Rellenar los crepes: Colocar por separado, cada crepes y extender un cuarto de crema de queso por cada lamitad de crepes. Doblar y tapar la parte con queso con la parte sin queso. Apretar ligeramente por encima del crepes doblado y después doblar una vez más para tener forma como de abanico. Seguir igual con las otras crepes.
- Echar un poco de mermelada de pimiento en el fondo de dos platos. Colocar encima dos crepes doblados en forma de abanico y esparcir por encima la hoja de cebolleta reservada picada. Poner la mermelada sobrante en dos boles pequeños y acompañar los crepes. Buen provecho!!!
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to discover them however just if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Quick Crepes salados rellenos con queso y mermelada de pimientos - sin. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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